Ultrabook Nedir?

Saniyeler içinde sıfırdan yüksek hızlara çıkın: Intel® Rapid Start Teknolojisi
Intel® Rapid Start Teknolojisi Ultrabook™ cihazınızı saniyeler içinde tam gücüne çıkarır ve yaptığınız şeylere hemen geri dönebilirsiniz. Bu ultra hızlı başlatma yeteneği aygıtınıza hazır olduğunuzda anında kaldığı yerden devam etme gücü kazandırır ve bekleme modunda çok az güç tüketmesini sağlar. Böylece hem zaman kazanırsınız hem pil ömrünüz uzar.

Saniyeler içinde sıfırdan yüksek hızlara çıkın: Intel® Rapid Start Teknolojisi

Intel® Rapid Start Teknolojisi◊1 Ultrabook™ cihazınızı saniyeler içinde tam gücüne çıkarır ve yaptığınız şeylere hemen geri dönebilirsiniz. Bu ultra hızlı başlatma yeteneği aygıtınıza hazır olduğunuzda anında kaldığı yerden devam etme gücü kazandırır ve bekleme modunda çok az güç tüketmesini sağlar. Böylece hem zaman kazanırsınız hem pil ömrünüz uzar.

Her zaman güncel: Intel® Smart Connect (Akıllı Bağlanma) Teknolojisi

Ultrabook™ cihazınızdaki Intel® Smart Connect Teknolojisiyle◊3, e-postanız, favori uygulamalarını ve sosyal paylaşım ağlarınız, sisteminiz uykuda olsa bile sürekli ve otomatik olarak güncellenir. En son dünya haberlerini veya arkadaşlarınızın güncellemelerini almak için artık beklemeyin; sadece kapağı açıp güncel ve yola çıkmaya hazır hale gelin. (Yalnızca belirli sistemlerde.)

Kayıp dizüstü bilgisayarınızı kilitleyin: Intel® Anti-Theft Teknolojisi

Bilgisayarınızın kaybolmasından veya çalınmasından mı korkuyorsunuz? Intel® Anti-Theft Teknolojisi◊2 dünyanın herhangi bir yerinde kaybolan veya çalınan Ultrabook™ cihazını devreden çıkararak içindeki verileri koruyan akıllı bir güvenlik donanımıdır. Ultrabook™ cihazınızı geri aldığınızda, verilerinize veya dijital içeriğinize zarar vermeden kolayca yeniden etkinleştirebilirsiniz. (Belirtilen Intel® Core™ işlemcili Ultrabook™ cihazlarında seçenek olarak bulunur.)

Çevrimiçinde iç rahatlığı: Intel® Kimlik Koruma Teknolojisi

Favori sitelerinizin sizi tanıdığından emin olun. Intel® Kimlik Koruma Teknolojisi◊4çevrimiçinde kimliğinizi ve varlıklarınızı, sisteminize, hesaplarınıza ve favori çevrimiçi yerlerinize güvenli bir bağlantı ekleyerek korur. Kimlik doğrulamasını sizi yaptığınız, daha iyi bir çevrimiçi kimlik korumasıdır. (Yalnızca 2'nci nesil Intel® Core™ işlemcili seçkin Intel tasarımı Ultrabook™ aygıtlarında bulunur.)