Dell Xps 13 Ultrabook ile değişime hazırlanın

Dell; XPS 13 Ultrabook ile kuralları değiştiriyor

Hiçbir şeyden ödün vermeden geliştirilen Dell XPS 13 Ultrabook; şık ve göz alıcı tasarımı, inanılmaz performansı ve üstün teknolojisi ile beklentilerin çok üstünde bir Ultrabook deneyimi sunuyor

* Kenardan kenara uzanan şık ekranı sayesinde 13,3 inçlik ekranı 11 inçlik bir ürün boyutunda sunuyor.  
* Intel® Rapid Start Teknolojisi ve Smart Connect Teknolojisi ile sisteminiz saniyeler içinde çalışır.  
* Dayanıklı alüminyum kasası, şık karbon fiber gövdesi, hafif ve göz alıcı dizaynı̨ ile hayatın her anında yanınızda…

İstanbul, 18 Nisan 2012 – Dell, kenardan kenara "çerçevesiz" ekranı, gün boyu süren pil ömrü ve olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sağlayan yenilikçi teknolojisiyle dünyanın en kompakt 13,3 inçlik Ultrabook’u olan XPS 13’ü tanıttı. 1,356 kg'dan başlayan ağırlığı ve 0,63 cm olan inceliği ile Dell XPS 13 Rapid Start ve Smart Connect gibi en yeni Intel teknolojilerini üstün performans ve şık tasarım ile kusursuzca birleştiriyor.

Dell'in portföyündeki en yeni ve en yüksek mobiliteye sahip dizüstü bilgisayar olan Dell XPS 13, Dell'in tüketici dizüstü bilgisayar satışlarının yüzde 20'sine ulaşan ve geliri geçtiğimiz yıldan bu yana %207 artan XPS markasının da en yeni üyesidir. XPS 13, hareket halindeki kullanıcıların aradığı ikinci kuşak Intel core i işlemciler, Intel HD 3000 grafik kartı ve üstün görüntü deneyimi sağlayan parlak, yüksek çözünürlüklü 300 nit WLED ekran gibi tüm özellikleri her yere gidebilen şık tasarımlı ultra taşınabilir bir cihazda sunmaktadır. 

Dell Türkiye Tüketici ve KOBI’den sorumlu Ülke Müdürü Önder Börtücen; “XPS 13 dünyadaki en iyi ultrabook’u yaratmaya odaklanmış yoğun bir tasarım ve geliştirme sürecinin en üst noktasını temsil ediyor. Bu ürün hem tüketicilere hem de ticari müşterilerimize yardımcı olmak amacıyla ve kullanıcılarımızın olabilecek her ortamda daha üretken olabilmesi ve bağlantıda kalabilmesi için özel olarak tasarlandı. Kompakt bir gövdeye daha da büyük bir ekran yerleştiren kenardan kenara çerçevesiz monitörden, yenilikçi, hafif ve hoş bir dokunma hissi veren karbon fiber karışımlı gövdeye kadar XPS 13 tavizsiz bir dayanıklılık ve performansa sahip sektör lideri mobil çözümler oluşturma konusundaki kararlılığımızın örneğini ortaya koyuyor” dedi

Börtücen sözlerine; "Dell böyle bir ultrabook’un nasıl bir cihaz olacağı hakkında konuşmaya başladığında biz müşterilere yalnızca inanılmaz bir mobiliteyi nasıl sağlayacağımızı değil, aynı zamanda çok daha büyük cihazdan bekleyeceğiniz performans deneyimini de nasıl sağlayacağımızı düşündük. "İdare eder" diyebileceğiniz bir Ultrabook bizim için yeterli değildi. XPS 13'ü geliştirirken bir dizüstü bilgisayarın neler yapabileceğini ve nasıl olması gerektiğini ortaya koymaya ve üstün bir kullanıcı deneyimi yaşatmaya kararlıydık. Ultrabook kullanıcıları güzellik ve pratiklik arasında bir tercihe zorlamaya başladı ve Dell bu işe zaman ayırarak sunduğu ürünün yalnızca çok çekici olmakla kalmayıp aynı zamanda işletmelerin ve eğitim amaçlı kullanıcıların da kritik ihtiyaçlarını karşılayan bir ürün olmasını sağladı. Belki de XPS 13'ü en iyi tanımlayacak söz "ödün vermeyen güzellik" olabilir” diye konuştu.

Şıklığınızla Öne Geçin ve Hiçbir Anı Kaçırmayın
Dell XPS 13 ile sunulan ve kullanıcıların Ultrabook deneyimini en üst noktaya taşımaya amaçlayan özelliklerden bazıları;
·         Sertleştirilmiş Gorilla Glass camı kullanılan kenardan kenara ekran
·         Çift parmak destekli geniş bir dokunma paneline sahip tam boyutlu ve arkadan aydınlatmalı klavye
·         9 saate varan pil ömrü
·         Tüm bunlar yalnızca 1,356 kg'dan başlayan bir hafiflikte

13,3 inçlik HD ekran 11 inçlik bir ürünün yapısına kolayca sığmakta ve böylece dünyanın en kompakt dizüstü bilgisayarını oluşturmaktadır (diğer 13,3 inçlik dizüstü bilgisayarlar da aynı görüş alanına sahiptir, ancak bunu yüzde 15 daha geniş bir alan kaplayarak yaparlar). Tasarımı daha ileri boyutlara taşıyan eşsiz karbon fiber alaşımlı gövde bir yandan premium bir görsel çekicilik sunarken, diğer yandan alüminyuma göre daha hafif ve daha hoş bir dokunma hissi vermektedir.

Her zaman her yerde kesintisiz bağlantı
Ultrabook kullanırken bağlantıyı korumak ve hızlıca bağlantı kurmak artık Dell XPS 13 ile çok kolaylaşıyor. XPS 13, periyodik aralıklarla bilinen ağları tarayarak takvim ve e-postayı güncelleştiren Intel Smart Connect teknolojisine sahip ilk dizüstü bilgisayarlardan biridir. XPS 13 Intel Rapid Start teknolojisi sayesinde müşterilere akıllı telefonların sağladığı hız deneyimini ve dizüstü bilgisayarın performansını sunmaktadır.

Çevre dostu
Dell XPS 13 daha en baştan çevreyi akıldan çıkarmadan tasarlandı. Enerjiyi verimli bir şekilde kullanan LED ekranlarda cıva veya arsenik bulunmazken Brom Bazlı Alev Geciktiriciler ile Polivinil Klorür(BFR/PVC) gibi zararlı kimyasalları kullanmıyor. Dell XPS 13 pek çok yere sürdürülebilir olarak hasat edilen bambu ambalaj ile sevk edilmektedir, ayrıca her XPS 13 müşterilerin enerji masraflarını ve karbon emisyonunu azaltmak için ENERGY STAR standardına uygun olarak üretilmiştir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder