Dell Inspiron 5520 Notebook Serisi

   
Yeni Dell Inspiron 15R 5520 serisi notebook modellerinin genel özelliklerini inceleyerek başlayalım.

   Inspiron 5520 serisinde ilk fark edilecek özellikler arasında tasarımdan bahsedebiliriz. Inspiron serisinde bulunan kapak değiştirme özelliğine yeni renkler eklenmiştir. Switch kapaklarda kendi stilinizi ve renginizi seçebilir, kolaylıkla kapak değiştirebilirsiniz, switch kapak fiyatları uygundur. Switch kapaklar ile Dell Inspiron 5520 serisi laptopunuzu kendi imajınıza uyarlayın... 


   İnternet kullanımı, sosyal ağ kullanımına kadar işlerinizi hızlı yapmanız için 2. Nesil Intel® Core™ işlemcili, Windows® 7 Home Premium ve 8 GB'a kadar bellek kapasiteli ürün çeşidi bulunmaktadır. Aynı zamanda 3. Nesil Intel® Core™ işlemci, Usb 3.0 desteği, daha yüksek performanslı ve Intel® HD grafik kartı özelliklerine sahiptir. Fotoğraf ve videolarınızı düzenleyebilir, oyun oynayabilir, arkadaşlarınızla ve ailenizle yüksek seviyeli kamerası ile görüşebilirsiniz. 8GB'a kadar DDR3 SDRAM desteği olduğundan filmleri, oyunları, video akışlarını hızlı ve etkili kullanabilirsiniz. 

   Dell Inspiron 5520 serisi notebook içerisinde gelen Dell Stage yazılımı ile videolarınıza, fotoğraflarınıza ve diğer içeriklerinize kolaylıkla erişebilir ve yönetebilirsiniz.  Music Stage yazılımı ile özel çalma listeleri oluşturabilir, Photo Stage yazılımı ile bir mouse tıklaması ile resimlerinizi düzenleyebilir, Video Stage yazılımı ile internet yayınlarına, film yüklemelerine, sık kullandığınız video paylaşım sitelerine kolaylıkla erişebilirsiniz.

   Inspiron 15R 5520 laptop serisi ile 15.6" Truelife ekrana hdmı bağlantısından lcd tvnizden görüntü aktarabilir, sinema eğlencenizin keyfini çıkarabilirsiniz.   

   McAfee®, DataSafe ve Absolute LoJack® güvenlik yazılımları demo sürümleri ile gelmektedir. McAfee® güvenlik yazılımı ile kötü amaçlı web sitelerinden, sanal hırsızlıklardan bilgisayarınızı korursunuz. Absolute LoJack® ile bilgisayarınızın çalınması durumunda pc nizin kullanıldığı yeri tesbit edebilir, kimlik hırsızlıklarından korunabilirsiniz. DataSafe ile internet bağlantınız üzerinden verileriniz güvenli yedeklemenizi sağlar, verilerinize kolaylıkla erişebilirsiniz. 

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder