Hotmail artık Outlook com oluyor

"hotmail.com kapanıyor" içerikli yazıların yayılmasından dolayı kafanız karışmış olabilir. Bu güncelleme ile yaklaşık 325 milyon kullanıcısı bulunan hotmail.com daha kullanışlı, basit bir hale geliyor. Microsoft'un Windows 8 işletim sistemini tanıtmasından sonra yapacağı bazı köklü değişiklikler vardı. Özellikle kullanıcılarının sadakatini yükseltmek için hotmail.com hizmetini outlook.com üzerinden verecek.

outlook.com'un bazı yenilikleri aşağıda ki gibidir;
* Sosyal paylaşım sayfalarınızı yönetebileceksiniz (twitter, facebook, linkedin, flickr, youtube, facebook messenger, windows messenger gibi...)
* Takvim özelliğini aktif kullanabileceksiniz
* Mail kirliliği yaşamamanız için kategori kullanım kolaylığı sağlanmaktadır
* İşlemlerinizi daha hızlı yapmanız için pencereler arasında gezinmeler sona eriyor, tek tıklama ile işleminizi sonlandırabilirsiniz.
* Dinamik ve estetik olarak geliştirilmiştir.
* Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve SkyDrive gibi hizmetlerini kullanabilirsiniz.
* Farklı mail adreslerinizi ekleyip, yönetebilirsiniz.

Mevcut hotmail adreslerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz, hotmail.com veya outlook.com üzerinden maillerinize ulaşabilirsiniz.
outlook.com sitesinde xxx@hotmail.com mail adresinizle giriş yapın,outlook.com'dan yenilikleri hakkında bir mail almış olacaksınız.
"Yeni ID al" linkini tıklayıp hotmail hesabınızı outlook.com'a taşımış olursunuz. Yeni bir mail adresi almış olmazsınız.
Bu işlemi yapmanız şuanda zorunlu değildir. Windows 8 işletim sisteminin çıkışından itibaren (yılbaşı gibi bekleniyor) zorunlu hale gelecektir. Mailleriniz de veya kişileriniz de hiçbir sorun yaşamazsınız. İstediğiniz mail adresini almak için acele etmenizde fayda var. Geçiş yaptıktan sonra kişilerinize yeni adresinizi bildirmeseniz bile mailleriniz gelmeye devam edecektir. Kişisel bilgileriniz de cep telefonu numaranızı yazmanız güvenliğiniz için önemlidir. Taşıma işlemini yaptıktan sonra cep telefonu numaranız kayıtlı ise sms bilgisi alacaksınız.

Parola sıfırlama işlemleriniz de cep telefonu onay kodu almak istediğinizi işaretleyip kaydedin. Kullanıcıların program veya hizmet güncellemelerinde en sık yaşadığı sorun bilgilerini kaybetmesidir (halk dilinde hacker :)) Cep telefonunuza gelen onay kodunu bilmeden kimse şifrenizi değiştiremez.(Seçenekler-Posta Ayarları-Hesabınızı Yönetme-Hesap Ayrıntıları)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder