Ultrabook Modelleri

Ultra Hızlı

Uyku modundan ışık hızında çıkan Ultrabook ile saniyeler içinde uçuşa hazırsınız! En sevdiğiniz içeriklere göz açıp kapayıncaya kadar erişin.




Ultra Şık

21 milimetreden daha ince, hafif ve taşıması çok kolay Ultrabook cihazınızı istediğiniz yere götürebilirsiniz.

 

Ultra Dayanıklı

Saatlerce çalışır, günlerce bekleme modunda kalır.




Ultrabook teknolojisi ilk olarak Ces fuarında tanıtılmıştı. Mağaza raflarında ilk olarak Asus ultrabook ve Samsung ultrabook modelleri yerini almıştı. Asus Zenbook serisi , Hp Folio serisi, Dell Xps 13 serisi, Toshiba Portege Z serisi, Acer Aspire S serisi, Lenovo IdeaPad U300s serisi, Samsung 5 serisi modelleri ile ultrabook kategorisinde ürünlerini tüketicilerine sunmuştur. Ultrabook fiyatları 799 usd ile 1599 usd arasında değişiklik göstermektedir. Ultrabook tasarımları Apple MacBook ürünleri ile karşılaştırılsada sistem özellikleri, uzun süre pil kullanımları gibi bir çok yeni özellikleriyle görülebilecek ve hissedilebilecek farklar bulunmaktadır.

Ebrar Bilgisayar

Günümüzde internetin gerekliliği ile birçok internet kullanıcısı bir bilgisayar sahibi olmaya başlamış durumda. Genellikle evlerde masaüstü bilgisayarlar ise zamanla kendilerinin notebook bilgisayarlarına bırakmaya başlıyorlar. Eskiden masaüstü bilgisayarların yaptığı işleri ya da oynana oyunların notebook bilgisayarlar ile oynanamadığı ya da bazı ağır işlemlerin yapılamadığı gibi kavramlar ise günümüzdeki teknoloji sayesinde çözülmüş durumda. Yüksek özelliklere sahip notebook bilgisayarlar birçok marka ve üstün özellikleri ile birbirleri ile bir yarış içersindeler. 

Günümüzde en fazla kullanılan notebook markaları arasında Dell notebook ürünleri ve Asus notebook bilgisayarları bulunmaktadır. Bu bilgisayarlar ise her kullanıcının yapmak istediği işlemlere ve hangi amaçla kullanmak istediklerine göre birçok özelliğe sahip farklı modellerde notebooklar üretmeye devam etmektedirler. Aynı zamanda Toshiba notebook olarak da günümüzde en çok tercih edilen bilgisayarlar arasında olduğunu da söyleyebiliriz. Bir yazıcı firması olan Hp ile günümüzde çıkardığı üstün özellikli notebooklar sayesinde bu piyasada ki iddiasını da göstermiş durumda. Günümüzde Hp notebook markaları da artık sık sık ismini duyurmayı başarmış durumda. Üstün özelliklere sahip ve birbirleri arasında rekabet ortamı olan notebook markalarını incelemek ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz sizlere bir web sitesini tavsiye edebilirim. 

Aynı zamanda bahsedeceğim sitedeki notebooklar arasından bir seçim yaparak sipariş vererek satın da alabilirsiniz. Bunun için ise tek yapmanız gereken www.ebrarbilgisayar.net adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Dell Inspiron 4050 B45F23 Notebook

Dell Inspiron 4050 B45F23 Notebook Tavsiyesi


2.nesil Intel Core i5-2450 2.5Ghz işlemci, 2GB ddr3 bellek, 320GB 5400rpm sata disk kapasiteli, 14" Hd Wled teknolojisi, 1GB Amd Radeon HD 6470M grafik kartına sahip Dell Inspiron 4050 B45F23 notebook, fiyat ve performans olarak değerlendirildiğinde diğer ürünlere kıyasla daha çok tercih edilmektedir. Dell Inspiron 4050 B45F23 model laptopu, internet kullanımında, grafik tabanlı programlarda, yüksek performans gerektirmeyen oyunlarda çok rahatlıkla kullanılabilir. Bellek kapasitesi yani ram özelliği biraz düşük kalsada, ram fiyatları uygun olduğundan yükseltebilirsiniz. Laptopunuzu yanınızda sık taşıyorsanız 14" olması sizin için avantajlıdır. İşletim sistemi Freedos olduğundan, kendinize uyan yazılımı temin etmeniz gerekmektedir. Kullanacağınız yazılıma uygun sürücüleri (driver) nasıl bulmanız gerektiği aşağıda açıklanmıştır. Windows 7 işletim sistemi bir çok sürücüyü (driver) otomatik algılamaktadır. Windows update (denetim masasında) özelliğini kullanarak yüklenen driverların güncel sürümlerini güncelleyebilirsiniz. 

Dell Inspiron 4050 B45F23 Notebook Driver

www.dell.com.tr adresinde "Destek" bölümününde "Sürücüler ve Dosya İndirme" linkini tıklayın. Dell markalı notebooklarda seri numarası "Service Tag" numarası olarak geçer. Laptopunuzun altında yazan service tag numaranızı yazın. Laptopunuzun özelliklerini, güncel driverlarını bu ekrandan inceleyebilirsiniz.

Dell Inspiron 4050 B45F23 Özellikleri:

Marka  : Dell
Model  : Inspiron N4050 i5-2450 2.5Ghz 2GB 320GB 1GB VGA 14" Freedos
Ürün Kodu  : 4050 B45F23
İşlemci Markası  : Intel®
İşlemci Tipi  : 2. nesil Intel® Core™ i5-2450 İşlemci
İşlemci Hızı  : 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadar
İşlemci Cache  : 3MB
Ekran Boyutu  : 14"
Ekran Tipi  : HD WLed Truelife
Ekran Çözünürlüğü  : 1366 x 768
Ekran Kartı  : AMD Radeon
Ekran Kartı Hafızası  : 1 GB Harici Grafik belleği
Grafik İşlemcisi  : HD 6470M
HDMI  : Var
Sistem Belleği  : 2GB
Bellek Tipi  : DDR3 1333 MHz
Max Bellek  : 8 GB
Disk Kapasitesi  : 320GB
Disk Hızı  : 5400rpm
Disk Arabirimi  : Sata
Optik Sürücü  : 8x DVD+/-RW
Modem  : Yok
Ethernet  : 10/100
Wireless  : 802.11 g/n
Bluetooth  : Var
FireWire  : Yok
E-Sata  : Yok
Seri Port  : Yok
Usb Portu  : 3x Usb 2.0
Express Kart  : Yok
Video Portu  : 15 pinli VGA video konnektörü
Klavye  : TR Q
Hoparlör  : Dahili Hoparlör
Kart Okuyucu  : Var
Kamera  : Var
Parmak İzi Okuyucu  : Yok
Yüz Tanıma  : Yok
Touchpad  : Var
Uzaktan Kumanda  : Yok
3G  : Yok
İşletim Sistemi (Yazılım)  : Freedos
Paket İçeriği  : Notebook,Pil,Adaptör
Çanta  : Yok
Boyut  : Height: 31.52mm,front / 34.68mm, Width: 342mm, Depth: 244mm
Pil Teknolojisi  : 6 Hücreli lityum
Ağırlık  : 2.2kg
Garanti Süresi  : 24 ay

 

Herkese Bir Notebook

Zamanımızın büyük bir bölümünü internette geçiriyoruz. İnternet olmayan bir ev yok denilecek kadar azdır. Bu sayede insanların her zaman ve her istedikleri anda internete girmeleri ve gerekli verilere ulaşabilmesi için gerekli olan ve yüzyılın icadı olarak görülen notebook artık bir kişisel ihtiyaç halini almıştır. Bu konuda en çok tercih edilen markalar ve en uygun fiyatlar ile sitemiz üzerinden sahip olabilirsiniz.
Biz bu kampanyanın adını herkese bir notebook sloganı ile başlattık. Kampanyamız sayesinde en uygun fiyatlardan dell notebook, asus notebook, hp notebook ve toshiba notebook modellerinden birine sahip olabilirsiniz. Bu sayede gittiğiniz her yere notebookunuzu da alarak sürekli gereken verilerinizi de yanınızda taşıyabiliyor internet sayesinde her dakika sanal dünyaya bağlanabiliyorsunuz.
Size en kaliteli notebook ürünlerini en uygun fiyatlardan sunan bir yer arıyorsanız aradığınız doğru adres www.ebrarbilgisayar.net adresidir. En yeni modelleri sizlere sunar. Satın alacağınız tüm bilgisayarlar garanti kapsamına ve korumasına sahiptir. Kaliteli bir notebook ile uzun yıllar kullanabileceğiniz bir cihazı bu adresten temin edebilirsiniz.

Notebook Ürünleri

Bilgisayar artık günümüzün en büyük ihtiyaçlarından olmaya başlamış durumda. Ülkemizde ise neredeyse her ev de bir adet bilgisayar ve internet bağlantısı bulunmakta. İnternete giren milyonlarca kişi ise bilgisayar üzerinden giriyorlar. Öğrencilerde ve çoğu çalışanlar ise genellikle masa üstü PC ler yerine Notebook kullanmayı tercih ediyorlar.

Normal bir bilgisayar ile yapılan tüm işlemlerde Notebook lar üzerinden yapılabilmesi, ufak ve taşınabilir olması da Notebook ların önemi de beraberinde getirmektedir. Notebook markaları ise birbiri ile rekabet halinde oldukları için birçok özelik ve fiyat konusunda da sürekli kalite ile fiyatı bir arada sunmayı hedeflemektedirler. Örnek olarak Dell Notebook ve Asus Notebook firmaları yüksek teknolojik özellikleri ile uygun fiyatları bir arada sunmayı amaç edinmiş haldeler. Bunlara aslında ülkemizde oldukça kullanıcısı olan Toshiba notebook markasına katabiliriz. Özellikle yazıcı konusunda uzman ve birçok yazıcı ve çıktı alma üniteleri ile ismini duyduğumuz Hp markasının da son zamanlarda Hp Notebook ürünleri de piyasada oldukça rağbet gören ürünler arasında diyebiliriz.

Eğer sizde bir Notebook sahibi olmak istiyor veya elinizdeki bilgisayarı yenilemek istiyorsanız tüm markaların bulunduğu ve ihtiyacınız olan özelliklerdeki bir bilgisayar ya da notebook'u en uygun fiyata satın almayı düşünüyorsanız sizlere bir web sitesi tavsiye edebilirim. Tüm markaların bulunduğu ve özelliklerini n ince ayrıntısına kadar inceleyerek modellere göz atmak isterseniz bahsettiğim firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bunun için ise tek yapmanız gereken http://www.ebrarbilgisayar.net/ adresindeki web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. 

Dell Teknik Destek

Dell Notebook Yerinde Teknik Destek

Dell markasının piyasada bu kadar çok talep görmesinin ve avantajlarından bahsetmek istiyoruz. Dell markalı notebooklar 2 yıl garantildir. Garanti süresince teknik servis desteğini ücretsiz olarak alabilirsiniz. Dell notebook kullanıcılarının en çok memnun oldukları hizmet yerinde servistir. Piyasadaki ticari koşullar düşünüldüğünde ürününe her koşulda güvenen bir firmanın yapabileceği hizmeti Dell markası sunmaktadır. 

Laptopunuzda yaşayacağınız sorunlar için Dell'in ücretisz teknik destek hattını arayabilirsiniz. Telefonda vermiş oldukları destek ile %70 oranında sorun çözülmektedir. Telefon desteğinde sorun çözülmüyorsa iletişim bilgilerinizi kayıt ettirerek bulunduğunuz adrese yetkili teknik servis çalışanı gelmektedir. Ortlama 3 gün içerinde servis gelecektir bilgisini verselerde, genellikle bir sonraki iş günü Dell servisi adresinize gelir.

Laptopunuz arızalandı. servise teslim etmek istemiyorsunuz.. Servis yaklaşık 1-3 hafta arasında laptopnuzdaki arızayı çözeceklerini ve size teslim edeceklerini söylüyor...15 gün laptopunuz olmadan işleriniz aksayacak.. Bu sorunları bir çok notebook kullanıcısı yaşamış ve mağdur olmuştur. Dell notebook kullanıcısı olmanın avantajını bunları yaşamadan görebilirsiniz.

Dell Yerinde Destek Hizmetini Almak İstiyorum?

* İlk olarak telefonunuz yurtdışı aramalarına açık ise 00 800 353 90 002 değilse 0811 288 00 01 (ingilizce mesaj duyulduğunda 888 578 5446 tışlayınız) ücretsiz telefon numarasınız arayınız.
* Sorununuz %70 oranında telefonda çözülür.
* Çözümlenemeyen sorunlar için telefonda arıza tesbit edilir.
* Sonraki iş günü teknik servis elemanı bildirdiğiniz adrese gelir.
* Gerekli işlemler yapıldıktan sonra sorun çözümlenir.
* Yapılan işlemler için hiç bir ücret talep edilmez.