GeForce® GTX™ TITANZ

By Ebrar Bilgisayar | Ağustos 5, 2014 0 Comment
Nvdia’nın en son modeli olan GTX TITAN Z şuan dünyada ve evrendeki En güçlü ve kuvvetli PC oyun donanımlarını daha da Güçlendirmek için geliştirilen dünyanın en iyisi ve en hızlı grafik kartı ve bir oyun canavarıdır. Özelliklerini incelediğimiz zaman ise 5760 çekirdek ve 12GB bellek donanımlarına sahip olan bu çift GPU,en çılgın çoklu monitör ekranları ve 4k hiper PC makineleri Yönetmemiz için gereken desteği ve gücü sağlayacağından emin olabilirsiniz.

GTX TITAN Z GPU MOTORU ÖZELLİKLERİ :

NVDIA CUDA Çekirdekleri     5760

Standart Saat Hızı (MHz)      705

Arttırılmış Saat Hızı (MHz)    876

Doku Doldurma Hızı (Milyar/sn)     338



NVIDIA GPU Boost 2. 0 Bu yeni teknoloji, oyunculara



 PC performanslarını hassas kontrollerle maksimum seviyeye çıkarma olanağı sunuyor. GPU Boost 2.0; GPU’nun en üst düzey performansta çalışmasını garanti altına almak için GPU ısı hedefi, hız aşımı ve aşırı gerilim gibi daha da ileri kontrollerle çalışmayı akıllı bazda izliyor.



NVIDIA Adaptive Vertical Sync Çerçeve hızındaki aksamalar ve ekrandaki kopmalar kadar dikkat dağıtan bir şey yoktur. Bu durumlardan ilki çerçeve hızları düşükken, ikincisi ise çerçeve hızları yüksekken meydana gelir. Adaptive V-Sync çerçeveleri renderlemenin daha akıllı bir yoludur. V-synch, yüksek çerçeve hızlarında kopmaları önlemek için etkinleştirilir ve düşük çerçeve hızlarında takılmaları en aza indirgemek için devre dışı kalır. Dikkatinizi dağıtan bozulmaları ortadan kaldırarak oyununuza devam etmenizi sağlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder